Sport

Nem bírt a Mórahalommal a Tisza Volán - galéria!

Nem bírt a Mórahalommal a Tisza Volán - galéria!

2008. július 23., szerda
Nem bírt a Mórahalommal a Tisza Volán - galéria!

Fotók: Gémes Sándor

Második felkészülési mérkőzését játszotta szerdán a Tisza Volán SC NB III-as labdarúgócsapata. Buchholcz Gábor együttese a Kiszombor elleni győzelem után ezúttal vereséget szenvedett: a megyei bajnoki címre törő, megerősített Mórahalom 1-0-ra győzött a Felső Tisza parti stadionban.

Szerda-szombat ritmusban fogadja ellenfeleit a Tisza Volán SC az NB III Alföld csoport augusztus 9-i rajtjáig. Szerdán este az a Mórahalom látogatott az alakulóban lévő szegediekhez, mely a következő szezonban nem titkoltan az első helyre hajt a megyei I. osztályban, s ennek megfelelően is erősítette meg keretét olyan rutinos, kiváló labdarúgókkal, mint például a korábbi balástyai gólvágó

Szőke Péter

. A Tisza Volánban ezúttal két különböző alakulatot küldött ki a gyepre az első és a második játékrészben

Buchholcz Gábor

vezetőedző, aki az edzőmeccsek tapasztalatainak tükrében szűkíti hamarosan 20-22 fősre keretét, bár dolgát továbbra is sérülések nehezítik. „Két azonos képességű csapatot igyekeztem összeállítani a két félidőre. Az első 45 percben uraltuk a játékot, helyzeteket alakítottunk ki, ám sajnos el is hibáztuk azokat, egy kontratámadásból pedig betalált a tapasztaltabb ellenfél. Fordulást követően eztán érvényesült a mórahalmiak fizikai fölénye, látszott, hogy mi még az út elején járunk. Sokat kell még finomítani az együttesen a bajnoki rajtig, dolgozunk azon, hogy összhangba kerüljenek a játékosok, a csapatrészek" - értékelte a mérkőzést a SZEGEDma.hu-nak a vezetőedző. A Tisza Volán kerete tehát lassan körvonalazódik. A tavalyi U-19-es csapatból felkerülők mellé nagy erősítésként érkezett a Szeged, a Honvéd és a Békéscsaba színeiben komoly első osztályú rutint szerzett

Udvari Szabolcs

; Papp Ádám pedig Deszkről,

Kazi László

Székesfehérvárról,

Vágó Andor

Kiskunhalasról

, Török Ádám

és

Herczeg Gábor

Algyőről,

Szlobodnyik Gábor

Ásotthalomról,

Frank Attila

pedig Hódmezővásárhelyről igazol Szegedre. A tavalyi gárdából

Dongó

és

Reguli

(kapusok), valamint

Mórocz, Bárdosi

és

Mészáros

maradnak biztosan hűek a Volánhoz. A Tisza Volán SC legközelebb szombaton 18 órától a „megyeegy" tavalyi bronzérmesét, a Sándorfalvát fogadja.

Tisza Volán SC - Mórahalom 0-1 (0-1)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Szeged, Felső Tisza parti stadion. Tisza Volán SC: Reguli -

Barna D

., Mórocz,

Grünwald, Garamvölgyi

- Papp, Szlobodnyik,

Beretka, Juhász I.

-

Szilágyi

, Kazi. Cserék:

Czirják

, Dongó (kapusok), illetve mezőnyben a második sor: Herczeg, Garamvölgyi, Grünwald,

Laczkó J.

-

Nagy Zs.

, Udvari, Török, Vágó - Bárdosi,

Baji

. Vezetőedző: Buchholcz Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.