Szórakozás

Újabb teltházas éjszakával folytatódott az időutazás

Újabb teltházas éjszakával folytatódott az időutazás

2022. június 5., vasárnap
Újabb teltházas éjszakával folytatódott az időutazás

Ismét ki kellett tenni a teltház táblát a szegedi Deja Vu Fesztivál kapuira, ugyanis a háromnapos időutazás második napján is hatalmas érdeklődés övezte a 90-es és 2000-es évek legendáit.

A nyár legjobb hétvégéjének folytatását délutántól Csordás Tibi, az UFO Update valamint Korda György és Balázs Klári indította be. Magyarország legimádnivalóbb házaspárja 8 év kihagyást követően lépett a Deja Vu Fesztivál színpadára, akik minden túlzás nélkül kiérdemelték a legkedveltebb hazai produkció címet a szombati kínálatban.

Az esti folytatásban a mambókirály Lou Bega táncoltatta meg a Partfürdő időutazóit, akit a spanyol Las Ketchup lányok követtek az idei évben 20 éves Ketchup Song című dalukkal, amelyről a szervezők egy külön köszöntéssel meg is emlékeztek. Habár Szegedre megérkezett és készült az estére, Alexandra Stan kénytelen volt a fellépését az utolsó pillanatban lemondani. Fájó torokkal érkezett, tünetei folyamatosan erősödtek, így a délutánt a szegedi Fül-Orr-Gégészeti klinikán töltötte, ahol az orvosok kényszerpihenőre ítéték a hangszálait.

A kiesett fellépést a nagyszínpad két aznapi házigazdája, Gabriel B. és MolnárBé töltötte ki egy energikus összeállítással, amelynek végén a szombati nap egyik legszebb pillanata is összejött: A két dj megemlékezett azokról a legendákról, akiket a legutóbbi fesztivál óta elvesztett a hazai zenei élet, így világító mobilokkal a kézben, egymást ölelve énekelte egy emberként a teljes Deja Vu Family az Omega - Gyöngyhajú lány című klasszikusát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.