Szórakozás

Nekem Szeged: Feke Pál

Nekem Szeged: Feke Pál

2021. december 25., szombat
Nekem Szeged: Feke Pál

- Nekem Szeged a szabadtérit, a musicalt, a Dóm teret jelenti. A színházat és ezeket a katartikus színházi élményeket jelenti. Ha bármikor kimondja valaki, hogy Szeged, azonnal az ugrik be, hogy itt az öltözőbe bemegyek, felmegyek a színpadra, ott van a Dóm, az hatalmas gyönyörű nézőtér. Ezeket az emelkedett pillanatokat jelenti nekem ez a város-mesélte Feke Pál.

Ami nem maradhat ki Szegeden

Ha Szegeden járok, akkor mindig elmegyek a Gabriella fagylaltozó, ott a legjobb a fagyi az országban, természetesen a halászlé sem maradhat ki, de többnyire itt vagyok a Dómnál-mondta Feke Pál

NÉVJEGY

Feke Pál júniusban ünnepelte 40. születésnapját. Tizennyolc éves kora óta folyamatosan színpadon van, eljátszotta a világ musicalirodalmának legnagyobb szerepeit. A Szabadtérin játszott többek között az Apáca Showban, az István a Királyban a Istvánt és Koppányt is énekelte. Huszonkét évesen eljátszotta Webber Jézus Krisztus Szupersztárjának címszerepét, amivel nyáron ismét visszatért a Dóm térre.

https://www.youtube.com/watch?v=ZNjjSlobhpQ

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.