Bulvár

Öt halálos baleset szombaton

Öt halálos baleset szombaton

2011. augusztus 28., vasárnap
Öt halálos baleset szombaton

Összesen 139 közúti közlekedési baleset történt az elmúlt nap 24 órájában, öt balesetben öten vesztették életüket, további 20 súlyos, 34 pedig könnyű sérüléssel járt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodája vasárnap az MTI-vel.

A balesetek közül 80-ban nem történt személyi sérülés, csak anyagi kár keletkezett. Az ORFK felhívja a figyelmet, hogy a rendőrség az európai TISPOL akció keretében országos, átfogó, fokozott sebességellenőrzést végez. Vasárnap az M0-ás régi szakaszán folyamatosan dolgoznak, ezért az M0-M7 csomópontot is érintő sebességkorlátozás van érvényben. Az M1-es autópályán, a jobb pályán, Győr felé, a 70. kilométerszelvényben hídjavítás folyik, itt kiépített terelés és sebességkorlátozás mellett haladhat a forgalom. Az M15-ösön mindkét pályaoldalon az 5. kilométerszelvénynél hídjavítás miatt torlódásra kell számítani. Az M3-as autópályán hídjavítás miatt mindkét pályaoldalon a 41-43. kilométerszelvényekben sávelhúzás és 60 kilométer/órás sebességkorlátozás van érvényben. Az M30-on a jobb pályán, Miskolc felé az 5-6. kilométerszelvényekben hídjavítás zajlik, ahol 80 kilométer/órás sebességkorlátozást léptettek érvénybe. Az M7-esen a bal pályán, Budapest felé a 187. kilométerszelvényben szintén hídjavítást végeznek, itt 80 kilométer/óra a maximálisan engedélyezett sebesség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.