Szeged

Forgalmi káosz a Belvárosban

Forgalmi káosz a Belvárosban

Nem csak a rakpart miatt van dugó

2024. január 12., péntek
Forgalmi káosz a Belvárosban

A hét első napjaiban ismét le kellett zárni a rakpartot a Tisza magas vízállása miatt. Olvasói visszajelzésekből tudjuk azt, hogy az átlagosnál is nagyobb káoszt okozott a városban a lezárás, és ahogy azt többen is megírták, a napi káoszhoz még a Huszár Mátyás rakpart lezárása sem szükséges.

ÖNÖK ÍRTÁK NEKÜNK

„Ez élhetetlen. Üzenem a polgármesternek, hogy dugja ki az orrát a baktói vityillójából és a sofőrjével menjen egy kört reggel és délután a városban. Csúcsidőben fergeteges élmény lesz. A rakpart lezárása csak fokozza.”

„Zöld Edvinke büszkén vigyoroghat! Az is kocsival jön a városba, ki eddig parkolni próbált. Nem kell ide árvíz, elég csak egy átlagos hétköznap. Majd arra vagyok kíváncsi, ha a mindenhova kerékpározó Nagy Sándor alpolgármester a levegőszennyezésre kezd panaszkodni, akkor mivel magyarázza párt- és elvtársa. Ez a Momentum annyira zöld, hogy lila… ”


Csütörtökön délután készült képeink jól mutatják, hogy valami nagyon nincs rendben a város forgalmával. Az, hogy a rakpart le volt zárva egészen biztosan tetézte a problémát, de az is igaz, hogy az autósok folyamatosan panaszkodnak arra, hogy ritmustalan a lámpák működése a körutakon, nincs összehangolva forgalomtechnikailag a tömegközlekedés és az autósközlekedés, sokan panaszkodnak arra, hogy a kerékpárosokat veszélyesen terelgetik sávokon.

 

Az országban legdrágább tömegközlekedése és annak lezüllesztése, a rekord drága parkolás átgondolatlan módosítása,

„Mekk Elek után Szegednek van egy Mekk Edvinje...”

Talán ez a komment mutatja meg a legjobban több szegedi polgár véleményét városvezetésről. Igaz ezt a kritikák elől menekülő, a hibás döntéseit nem felvállaló és azokat nem korrigáló polgármester meg sem hallja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.