Szeged

Tavaszi zsongás a Gyermekkönyvtárban

Tavaszi zsongás a Gyermekkönyvtárban

2024. március 25., hétfő
Tavaszi zsongás a Gyermekkönyvtárban

A tavaszi szünet idején is játékos programokkal várja a gyermekeket és családokat a Somogyi-könyvtár Gyermekkönyvtára. Egész héten kutyás játékok, feladványok és kihívások teljesíthetők kicsiknek és nagyoknak. Lesznek közösségi kirakók, kutyás versek és talányok, kutyák akik híresek vagy különlegesek voltak.

 

A Somogyi-könyvtár csatlakozott az Állatbarát Könyvtár Programhoz, melynek lényege, hogy az állatok iránti felelős és empatikus hozzáállás erősítése, amelynek az egyik forrása lehet egy jó könyv, így a tavaszi szünet idején is számos, állatokhoz kapcsolódó programra invitálja a Gyermekkönyvtár az érdeklődőket.

- Április 2-án Mi fán terem a terápiás kutya? egy nap két alkalommal is (10.30-kor és 15.30-kor) kutyabemutatóval készülnek. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

- Április 3-án kézműves kitavaszodásra várják az érdeklődőket nyuszihajtogatással, kreatív alkotással és színezőkkel egész nap.

- Április 4-én délután élőszavas mesemondás Takács Kata mesemondóval 15:00 (Állatmesék), 16:00 (Kutyabőrbe bújt talányok) és 17:00 (Hűséges mesék) kezdéssel. 

- Április 5-én az Olvass fel Zéti kutyának! elnevezésű programsorozat különkiadása (14 órától – Most te szeresd őt!, 17 órától hangos felolvasás Zétinek) várható, április 6-án 11 órától pedig Trogmayer Éva: Ervin és az őrtündérek 2. részének játékos kötetbemutatója, ahol a szerző beszélgetőtársa Kosztolányi-Németh Marianna lesz.

Brown and White Doodle Creative Kids Workshop Brochure - 1

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.