Szeged

Szünetel Szegeden a LED kijelzők és jegykiadó automaták működése

Szünetel Szegeden a LED kijelzők és jegykiadó automaták működése

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 18., vasárnap
Szünetel Szegeden a LED kijelzők és jegykiadó automaták működése

Néhány órára mindenki kénytelen nélkülözni ezeket a szolgáltatásokat.

 

 

Tájékoztatjuk Utasainkat, hogy rendszerkarbantartás miatt előreláthatóan 2024.02.18. 21:00 óra – 2024.02.19. 03:00 óra közötti időszakban a megállóhelyi menetrendi LED kijelző táblák nem üzemelnek, azokon esetleg megjelenő menetrendi információk nem tekinthetők tájékoztatásnak. Ezen időszakban az XMAP térképes utazástervező webalkalmazás sem lesz elérhető - hívta fel a figyelmet a Szegedi Közlekedési Társaság.

A járatok aktuális menetrendjéről a megállóhelyeken kihelyezett papír alapú tájékoztatókból, illetve az SZKT honlapján keresztül informálódhatnak. Útvonaltervezésre a Google Maps közösségi közlekedési útvonaltervezőjét ajánlják.

A rendszerkarbantartás érinti a fedélzeti jegykiadó automaták és a fali automaták működését is, ezeken a felületeken üzemkiesés várható. Jegyeiket és bérleteiket a Mobiljegy és a MÁV applikációkban vásárolhatják meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.