Vélemény

Nem is értem, miért nem festik le a mozgássérült emblémát a parkolóhelyeken

Nem is értem, miért nem festik le a mozgássérült emblémát a parkolóhelyeken

2023. november 9., csütörtök
Nem is értem, miért nem festik le a mozgássérült emblémát a parkolóhelyeken

Fáradt vagyok. Kétszer mentünk be (az egész család!) az Árkád vezetőségéhez a leendő fizető parkolás miatt. Az ott lévő különféle "előemberek" meghallgattak, esetleg sajnálkoztak, de végül nem mentem semmire. 

Az új rendszer nem tesz különbséget egy mozgássérültnek kijáró ingyenesen parkolható és egy átlagos autó között. 

Még annyira sem, hogy belássa, egy mozgássérülttel minden lassabban megy. Mi lett az eredménye a családunkra nézve?  Az, hogy egy hellyel kevesebb lett a városban, ahova be tudtam vinni a fiamat jó szívvel. Amíg valaki nincs egy ilyen cipőben, addig nem tudja felfogni, mit jelent ez.  Egy születésnapra nem tudom bevinni egy jobb helyre, csak a város szélén a cukrászdába. Kárász utca? Ki van zárva! Árkád? Most már az is. Egyszerre vagyok emiatt szomorú, dühös, csalódott. Szerintem ez igazságtalan, mi több: jogtalan. 

Nem is értem, miért nem festik le a mozgássérült emblémát a parkolóhelyeken.

 

S. Nóra (Szeged)

Ez az írás egy véleménycikk, ami nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség álláspontját. A Vélemények rovatban a szerkesztőség véleményétől eltérő írásokat is közreadunk. Szívesen várjuk a válaszreakciókat, amelyeket közre is adunk.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.