Bulvár

Sinka Zsolt őrületes ereje miatt került a Halálos iramban 8-ba

Sinka Zsolt őrületes ereje miatt került a Halálos iramban 8-ba

2016. október 26., szerda
Sinka Zsolt őrületes ereje miatt került a Halálos iramban 8-ba
sinka_zsolt

A promófilmek már készen vannak, a forgatás október végén kezdődik Los Angelesben. Sinka „Popey” Zsolt a Halálos iramban 8. részében kaszkadőr trükkök nélkül, saját erejével tartja vissza az autókat, segítve ezzel Vin Dieselnek két fontos táska megőrzésében.

Sinka Zsoltot

, vagy ahogyan még többen ismerik, Popey-t tavaly novemberben érte a felkérés, hogy szerepeljen a Halálos iramban című film nyolcadik részében. A szegvári erőember bár jó viszonyt ápol a franchise filmek főszereplőjével és producerével,

Vin Diesellel

, a filmes lehetőség mégis egy közös New York-i barátjuknak köszönhető. Popey első körben négy promófilmre kapott megbízást, ebből hármat már le is forgattak. Az elsőt egy hangárban kellett rögzíteniük, ebben Popey egy autót fog le, míg a második trailerben egy igazi magyar nevezetesség, a Citadella biztosította a hátteret. "Ezek a promófilmek már készen vannak, sőt milliós nézettségük van az interneten. A harmadik kisfilmet a slovakiaringen vettük fel, mert versenyhangulatot kértek tőlünk, az utolsó trailer forgatása pedig október 15-én volt Hódmezővásárhelyen." Popey október 30-án utazik először Los Angelesbe egy ötnapos forgatásra. Szerepe szerint több veszélyes, kaszkadőr nélküli mutatványt kell végigcsinálnia, már a film legelején két motorkerékpárt kell lefognia, a történet szerint ekkor ismerkedik meg Vinnel is. A film felénél újra akcióba lép: két táska elrablását kell megakadályoznia úgy, hogy közben autókat tart vissza, saját erejével. "Nem kamuból csinálom ezeket a dolgokat, nem is véletlenül esett rám a választás, még ha vannak is olyanok, akik nem hiszik el, hogy valóban képes vagyok rá. A szerepet eredetileg

Dwayne Johnsonnak

szánták, de ő nem vállalta a felkérést, mondván, őrültebb természetem miatt erre alkalmasabb vagyok" - tette hozzá mosolyogva az erőember. Sinka Zsolt filmes szereplése majdnem veszélybe került egy nyári sportsérülés miatt, melyet augusztusban műteni is kellett Szegeden. Keresztszalag szakadása volt, melyet az egy éves rehabilitációs idő miatt inkább nem pótoltatott, viszont így megvan a veszélye annak, hogy egy rossz lépés következtében a szalagok kiugranak a helyükről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.