Bulvár

Halálos balesethez riasztották a tűzoltókat szerdán délelőtt

Halálos balesethez riasztották a tűzoltókat szerdán délelőtt

2016. június 30., csütörtök
Halálos balesethez riasztották a tűzoltókat szerdán délelőtt

Az egyik autó sofőrjét életveszélyes állapotban, mentőhelikopter szállította kórházba. Utasa a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset történt szerdán délelőtt Hódmezővásárhely és Szentes között, a mindszenti elágazásnál. Két autó ütközött, az egyik jármű az út menti árokba csapódott. A hódmezővásárhelyi és a szentesi tűzoltók áramtalanították az összeroncsolódott járműveket, majd segítséget nyújtottak a mentőszolgálatnak az életmentésben. A balesetben egy ember életét vesztette, egy másik utast pedig súlyos, életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. A műszaki mentés és a helyszínelés idején teljes útzár volt érvényben. Este hét órakor gyulladt ki a kiszáradt aljnövényzet Csongrád megyében, Nagytőke közelében. A tűz az erős szél miatt gyorsan terjedt a természetvédelmi területen, így rövid idő alatt mintegy húsz hektáros területen tomboltak a lángok. A tüzet a szentesi, a kunszentmártoni, a hódmezővásárhelyi, a szarvasi, a kiskunfélegyházi és a csongrádi tűzoltók oltották el, a munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakembere felügyelte. A munkálatok este kilenc órakor fejeződtek be, a tűz okának felderítésére tűzvizsgálat indult. Személyi sérülés nem történt. Egy autó gyulladt ki szerdán délben az Újszentiván és Tiszasziget közötti útszakaszon. A lángok az út menti aljnövényzetre is átterjedtek. A szegedi hivatásos egység érkezett a helyszínre, kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fojtották el a lángokat. Az autó sofőrje nem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.