Bulvár

Nyolc évre ítéltek egy férfit egy szegedi trafik kirablása miatt

Nyolc évre ítéltek egy férfit egy szegedi trafik kirablása miatt

2015. május 4., hétfő
Nyolc évre ítéltek egy férfit egy szegedi trafik kirablása miatt

Első fokon nyolc év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Járásbíróság egy férfit, aki a vád szerint tavaly augusztusban kirabolt egy trafikot a csongrádi megyeszékhelyen - tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője hétfőn az MTI-t.

Juhászné Prágai Erika

közölte, a bíróság rablás bűntettében és kábítószer birtoklása vétségében mondta ki bűnösnek a férfit. A tettes 2014. augusztus 8-án kora délután bement egy szegedi dohányboltba, ahol elővett egy nagyobb konyhakést, majd azzal fenyegetőzve felszólította az eladót, hogy a kasszában lévő pénzt rakja bele az általa átadott táskába. Az életét, testi épségét veszélyben érző eladó a kasszában lévő mintegy 164 ezer forintot átadta a férfinak, aki a zsákmánnyal távozott az üzletből. A kárból összesen 5720 forint térült meg. A bíróság azt is megállapította, hogy a vádlott az elfogása előtt csekély mennyiséget meg nem haladó mértékben kábítószernek minősülő anyagot fogyasztott. A bíróság döntése ellen a vádlott és védője fellebbezést jelentett be enyhítés érdekében, így az ítélet nem jogerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.