Bulvár

Biciklis ügyességi versenyt tartottak a tápéi polgárőrök

Biciklis ügyességi versenyt tartottak a tápéi polgárőrök

2014. június 8., vasárnap
Biciklis ügyességi versenyt tartottak a tápéi polgárőrök
DIGITAL CAMERA

A Tápéi Falunapok programsorozatát színesítette a polgárőrök helyi szervezete által rendezett kerékpáros ügyességi verseny is, amelyet az általános iskola tanulói részére hirdettek meg.

Juhász Gyula

, Tápé városrész önkormányzati képviselője elmondta, a polgárőrök rendezte kerékpáros ügyességi verseny már hagyománnyá vált a falunapokon. A megmérettetésen nemcsak a tápéi, de a petőfi-telepi iskolások is rész vettek. A verseny komoly díjért zajlott, a szerencsés győztes egy teljes felszereltségű biciklit vihetett haza. A képviselő kiemelte, bízik abban, hogy a polgárőrök a jövőben is megrendezik a kerékpáros ügyességi versenyt, a KRESZ vetélkedővel együtt.

Tóth Zoltánné

, a tápéi polgárőrök egyesületének elnöke elmondta, a már évek óta megszervezett ügyességi versenyhez KRESZ-totó is párosul, amit a diákok rendszerint nagy lelkesedéssel töltenek ki. Kifejtette, szervezetük a falunapi rendezvényeket is biztosította, mintegy 10 fővel, ahogyan a vasárnapi templomi körmeneten is jelen voltak. A kerékpárt végül

Bartha Gergely

felső tagozatos tanuló nyerte meg. Az alsósok között

Hása Zsolt

bizonyult a legjobbnak, őt

Szabó Benjámin

tanuló és

Bartha Máté

követték a dobogón. Különdíjat kapott

Kardos Zoé

. A felsősök kategóriájában kategóriában

Szabó Ferenc

végzett az első helyen, második lett

Lele Patrik

, míg harmadikként

Tóth Krisztián

futott be.

Laci Zoltánt

különdíjjal jutalmazták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.