Bulvár

Elfogatóparancs Mezei Csaba ellen - FOTÓVAL

Elfogatóparancs Mezei Csaba ellen - FOTÓVAL

2013. június 25., kedd
Elfogatóparancs Mezei Csaba ellen - FOTÓVAL
mezei_csaba2

A Kistelek Rendőrkapitányság azonosította a Kistelek külterületén 2013. június 25-én hajnalban történt kábellopással megalapozottan gyanúsítható harmadik férfit - írja a police.hu.

A Kisteleki Rendőrkapitányság országos elfogatóparancsot bocsátott ki Mezei Csaba 25 éves ceglédi lakos ellen. A férfi körülbelül 170 cm magas, átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű. A rendőrség kéri, hogy aki Mezei Csaba tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, az hívja a Kisteleki Rendőrkapitányságot a 06/62/598-130-as telefonszámon, vagy a rendőrség ingyenesen hívható 107, illetve 112-es segélyhívószámai valamelyikén, illetve névtelenségének megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06/80/555-111-es telefonszámán (hétfőtől-csütörtökig: 8-16 óráig, pénteken: 8-13 óráig). Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Mezei Csaba veszélyes, támadásától lehet tartani, ezért kérjük, hogy senki ne próbálja meg elfogni, hanem értesítse a rendőrséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.