Bulvár

Illegális migránsok, tiltott kéjelgők és tolvajok rendőrkézen

Illegális migránsok, tiltott kéjelgők és tolvajok rendőrkézen

2012. november 20., kedd
Illegális migránsok, tiltott kéjelgők és tolvajok rendőrkézen

Csokitolvajok, illegális migránsok és tiltott kéjelgők is rendőrkézre kerültek - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A Csongrádi Rendőrkapitányság elfogott és szabálysértési őrizetbe vett két csongrádi lakost. A két nő 2012. november 19. napján a délelőtti órákban Csongrádon a 451-es főút melletti útleágazásnál integetett az arra haladóknak annak érdekében, hogy szexuális szolgáltatást nyújtson számukra. A rendőrök igazoltatták a nőket, akik elismerték tettüket. Velük szemben tiltott kéjelgés miatt indult szabálysértési eljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon. Hét csoki szeletet rejtett a kabátja belső zsebébe Csongrád egyik hipermarketében hétfő reggel az a helybéli férfi, akit elfogtak és előállítottak a rendőrök a Csongrádi Rendőrkapitányságra. A férfinek már nem ez volt az első jogellenes cselekménye. Ellene lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Négy illegális migráns került rendőrkézre kedden hajnalban Röszke külterületén. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai igazoltatták a négy afgán állampolgárt, akik sem személyazonosságukat, sem az ország területén való jogszerű tartózkodásukat hitelt érdemlően igazolni nem tudták. Idegenrendészeti eljárás alá kerültek - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.