Bulvár

Baleset az M5-ös autópályán, egy súlyos sérült (FRISSÍTVE)

Baleset az M5-ös autópályán, egy súlyos sérült (FRISSÍTVE)

2011. december 21., szerda
Baleset az M5-ös autópályán, egy súlyos sérült (FRISSÍTVE)

Baleset történt az M5-ös autópálya Budapest felé haladó szakaszán, egy ember életveszélyes sérülést szenvedett. A helyszínelés idejére egy sávon halad a forgalom - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtszóvivője.

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállítja kórházba azt a szegedi nőt, aki egy Seat típusú személygépkocsival a szalagkorlátnak ütközött az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán Szatymaz közelében. A jelenlegi információk alapján a Seat Budapest felé haladt, amikor sofőrje elveszítette az uralmát a járműve felett és belső szalagkorlátnak ütközött. A jármű végül a leállósávon állt meg. Az autó vezetője, egy szegedi nő súlyos, életveszélyes koponyasérüléseket szenvedett. A mentők jelenleg is azon dolgoznak, hogy szállítható állapotba hozzák. A mentés idején teljes, majd félpályás útlezárás lesz Budapest felé. Délre a helikopter elment, megindulhatott a forgalom az M5-ösön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.