Bulvár

Kilencéves kislányra támadt egy kutya Domaszéken

Kilencéves kislányra támadt egy kutya Domaszéken

2011. március 16., szerda
Kilencéves kislányra támadt egy kutya Domaszéken

Kilenc éves kislányt harapott meg egy németjuhász kutya szerdán a déli órákban – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrség eddigi adatai szerint a kislány épp a domaszéki általános iskolából tartott hazafelé testvérével és iskolatársával, amikor az eb rátámadt, és az arcán megmarta. Az egyik, közelben tartózkodó szülő zavarta el a támadó négylábút és sietett a kislány segítségére. A mentők a sérült gyermeket Szegedre szállították. Jelenleg a rendőrök a polgárőrökkel és mezőőrökkel közösen keresik a kutyát. Ezzel párhuzamosan folyik a szemle, valamint az adatgyűjtés, tanúkutatás, tanúk kihallgatása, illetőleg a kutya gazdájának felkutatása. A rendőrség kéri a kutya gazdáját, illetőleg mindazokat, akik az eb hollétéről, tulajdonosa kilétéről tudomással bírnak, hívják a rendőrség 107, 112-es hívószámát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.