Bulvár

Szökni próbált, elkapták

Szökni próbált, elkapták

2011. február 21., hétfő
Szökni próbált, elkapták

Többek között rablás miatt körözték azt a 17 esztendős szegedi fiatalembert, akit a hétvégén fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság körözési csoportjának munkatársai - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

A rendőrök pénteken este jelentek meg az egyik makkosházi panelház 10. emeleti lakásának ajtaja előtt, mivel információik szerint a fiatalember itt tartózkodott. Bár az ajtón keresztül hangok szűrődtek ki, kopogásukra és hangos felszólításukra mégsem reagált senki. Ekkor lakatost hívtak, de mivel az ajtó zárszerkezete meglehetősen rossz állapotban volt, így az ajtót egyszerűen benyomva könnyedén bejutottak. A lakásban többen voltak, akik közül egyikük a zsaruk láttán kereket akart oldani, ám az egyik rendőr útját állta. Igazoltatása során – mivel igazolvány nem volt nála –, felszólították, hogy mondja meg nevét és adatait, ekkor azonban ő egy másik nevet mondott be. Csakhogy a rendőröket nem tudta megtéveszteni, mivel fénykép alapján felismerték, hogy a 17 éves keresett személyről van szó. A fiatalember a gyanú szerint ugyanis december 22-én az egyik Csongrádi sugárúti ház lépcsőfordulóján társával – aki azóta már előzetes letartóztatásban van – egy idős asszonytól elvették a szatyrát. A táskában a néni iratai, több mint 20 ezer Ft készpénze, aranyfüggő és lakáskulcsok voltak. A hétvégén elfogott gyanúsítottnak fiatal kora ellenére már többször meggyűlt a baja a törvénnyel, hiszen büntetett előéletű, és jelenleg is több büntetőlejárás is van folyamatban vele szemben többek között súlyos testi sértés, csoportos garázdaság, lopás és orgazdaság miatt. A fiatalembert a rendőrség őrizetbe vette - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.