Bulvár

Magyar dalok folynak a csapból is...

Magyar dalok folynak a csapból is...

2010. szeptember 9., csütörtök
Magyar dalok folynak a csapból is...

A Rádió 88 közreműködésével Szeged városa is csatlakozik a Magyar Dal Napjához. Magyarország legmodernebb zenélő szökőkútja kizárólag magyar zenei válogatásokat önt szeptember 12-én vasárnap a Dugonics téren: a legjobb hazai előadók, a leghíresebb zenekarok, a legizgalmasabb zeneszerzők szórakoztatják a párkányokon, vagy padokon pihenőket, a szerelmes párokat, a gyerekeket, és a nézelődőket.

A szökőkút technikai fejlettségének köszönhetően sötétedés után nem csak a szelepek mozognak majd ütemre, hanem fényjáték is párosul a mai és a régebbi magyar zenék mellé, melynek sorában Liszt Ferenc művei mellett többek között az István, a király rockoperából éppúgy hallhatnak részleteket az arra járók, mint

Ákos

, vagy a Magna Cum Laude dalaiból. A Magyar Dal Napja alkalmából a legrégebbi kereskedelmi engedéllyel rendelkező magyarországi rádió, az idén 20 éves Rádió 88 szeptember 11-én és 12-én még több magyar dalt játszik Szeged kedvenc zenéi között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.