Bulvár

Kék hírek: nem vezető, ittas vezető, meztelen randalírozó

Kék hírek: nem vezető, ittas vezető, meztelen randalírozó

2010. augusztus 24., kedd
Kék hírek: nem vezető, ittas vezető, meztelen randalírozó

Az elmúlt 24 órában közlekedési szabálysértőket füleltek le a szegedi rendőrök, valamint egy közszeméremsértéshez hívták ki az egyenruhásokat - tudtuk meg Szenti Szabolcstól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

Csak az autóban ült és nem csinált semmit. Erre hivatkozott az a 20 éves szegedi férfi, akit járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság tegnap. A 20 éves férfi az általa vezetett Mercedesszel egy mellékutcából kanyarodott a rendőrök elé a Kossuth Lajos sugárúton, az egyenruhások ekkor állították meg. A sofőr nem tudta átadni vezetői engedélyét, mivel azzal nem is rendelkezik, illetve kiderült az is, hogy korábban már jogerősen eltiltották a járművezetéstől is. A fiatalember nem ismerte el a szabálysértés elkövetését. Arra hivatkozott, hogy ő csak ült az autóban, amikor a rendőrök megállították és egy barátját várja, akinek van vezetői engedélye. A járőrök a férfit előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették. További sorsáról a bíróság 72 órán belül dönt. Őrizetbe vett a Szegedi Rendőrkapitányság egy 37 éves szegedi férfit is. Az ő elfogását a Szegedi Városi Bíróság ittas járművezetés vétsége miatt rendelte el. A körözött személyt közúti ellenőrzésre állították meg az Oskola utcában a rendőrök, ekkor derült ki, hogy a bíróság őrizetbe vételét kéri. A férfi ráadásul ezúttal is ittasan vezette járművét, ezért a rendőrség újabb eljárást kezdeményezett vele szemben. Meztelenre vetkőzött, és így zaklatta az egyik úszóház vendégeit a Felső-Tiszaparton egy nő Szegeden tegnap. A rendőrség segítségét az ott lévők kérték. A helyszínre irányított rendőröknek az 57 éves nő nem akarta igazolni magát, végig zavartan viselkedett. Ezért az egyenruhások mentőt kértek a helyszínre, akik a pszichiátriára szállították az asszonyt. A személyazonosságát később itt sikerült megállapítani - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.