Bulvár

Kérdezz – Felelek – Nyerek!

Kérdezz – Felelek – Nyerek!

2010. május 7., péntek
Kérdezz – Felelek – Nyerek!

A SZEGEDma.hu belépőjegyekkel ajándékozza meg Olvasóit!

Mint ahogy arról már beszámoltunk, a népszerű Mesterkurzus-sorozat május 13-án jelentkezik Szegeden soron következő estjével, melynek előadója ezúttal a neves pszichológus, dr. Vekerdy Tamás lesz. A SZEGEDma.hu online játékával most Ön is részt az előadáson, melynek témája a sikeres szülő-gyermek kapcsolat lesz!

Teendője csupán annyi, hogy az alábbi kérdésre elküldi a helyes megfejtést, melyet név, emailcím és telefonszám megadásával a jatek@szegedma.hu email-címre kérünk továbbítani.

1. A pszichológia mely területével foglalkozik dr. Vekerdy Tamás?

A kérdés megválaszolásában segít Dr. Vekerdy Tamás előadása Szegeden! című cikkünk elolvasása. A helyes megfejtést beküldők közül 10 db belépőjegyet sorsolunk ki a csütörtöki előadásra. A játék időtartama: 2010. 05. 07. (péntek) - 2010. 05. 12. (szerda) 12:00 óráig. Sorsolás időpontja: 2010. 05. 12. (szerda) A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják

a SZEGEDma.hu Nyereményjáték-szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.