Sport

Sándor Lilla jobb eredményt várt

Sándor Lilla jobb eredményt várt

2024. január 23., kedd
Sándor Lilla jobb eredményt várt

Gyorskorcsolyában is az 500 méteren, alpesi síben pedig a kombinációban voltak érdekeltek hétfőn.

 

Gyorskorcsolyázók is jégre léptek ezen a napon, ők is az 500 méteres távon versenyeztek – mindketten nagyon szépen korcsolyáztak: 

Vancsó Rebeka a 19., Sándor Lilla a 29. helyen végzett.

Egyvalamiben ők ketten egyetértettek: az olimpia hangulata semmilyen más világversenyéhez nem hasonlítható – egy sportoló számára a legnagyobb élmény, ami érheti.

Általában nagyon izgulok a versenyek előtt, de most jóféle izgatottság lett úrrá rajtam, az is inkább csak amiatt, hogy itt lehetek

 – mondta Vancsó Rebeka. 

Soha korábban nem ugrottam még ki semmilyen eseményen, hát most sikerült, ennek ellenére nagyon simán lement a futam. Azt hittem, hogy gyorsabb lesz a jég, de összehasonlítva az időmet a többiekkel, egyáltalán nem volt rossz futamom, közel voltam az egyéni legjobbamhoz. Nagyjából erre számítottam, elégedett vagyok.

Sándor Lilla hozzátette, ő a 29. helynél előzetesen jobb eredményt várt: 

Három tizeddel rosszabbat rajtoltam, mint szoktam, így a köröm sem lett olyan jó, de bízom benne, hogy ezerötszázon javítani tudok. Örülök, hogy itt vagyok, és kipróbálhatom magam az ifjúsági olimpiai mezőnyben, ez tényleg semmihez sem hasonlítható élmény.

(Forrás: olimpia.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.