Sport

Hatodik alkalommal rendezi meg a Mézi-kupát a Pick Szeged

Hatodik alkalommal rendezi meg a Mézi-kupát a Pick Szeged

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 9., kedd
Hatodik alkalommal rendezi meg a Mézi-kupát a Pick Szeged

Január 20-án, szombaton, a szegedi klub immár hatodik alkalommal rendezi meg a Mézi-kupát, amelyen négy együttes szerepel majd. A csapatokban egykori játékosok, szurkolók, sportolók szerepelnek.

Fotó: OTP-Bank Pick Szeged

 

 A PICK Aréna, illetve a dr. Bérczi Mihály sportcsarnok szolgál a kupa helyszíneként.

Klubunk ismét megszervezi a #HandballFamily egyik legszebb és legmeghatóbb eseményét. Mézes Sándor, egykori szurkolóink ismét összehoz bennünket. Ami igazán különlegessé teszi az idei eseményt, hogy a PICK Aréna küzdőterén játszhatnak a csapatok

- írja a klub a honlpaján.

Négy csapat, a Mézi, a Szögedi Köménymag, a Csak előre és a címvédő Szegedi Volán lép pályára. 10 órakor kezdődik az esemény, először a két elődöntőt rendezik meg, majd jön a bronzcsata, ezt követően a finálé.

Egy találkozó 2x12 perc.

A csapatok már edzésben, minden együttesben szerepel majd egykori játékos, az edzői szerepet pedig a Szegeden lévő játékosok töltik majd be.

A belépés ingyenes a rendezvényre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.