Sport

Karácsony második napján már edzett a magyar válogatott

Karácsony második napján már edzett a magyar válogatott

Márton Andrea
2023. december 27., szerda
Karácsony második napján már edzett a magyar válogatott

A rövid pihenő  után már karácsony második napján ismét edzett a januári olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra készülő magyar női vízilabda-válogatott, Cseh Sándor és Mihók Attila kapitányok pedig kedden kijelölték a barcelonai edzőtáborba utazó 16 fős keret névsorát.
 

A magyar szövetség honlapjának keddi beszámolója kiemelte: a háromórás tréningen az utolsó simítások zajlottak, majd azt követően a társkapitányok kihirdették az utazókat a legutóbbi két Eb-n diadalmaskodó, vb-ezüstérmes spanyolokkal közös edzőtáborozásra.

Barcelonában több kétkapus gyakorlás mellett csütörtökön 18 órától hivatalos mérkőzésen is összecsap egymással a két együttes. A tervek szerint a mostani 16-os keretből kerül majd ki az a 15 fős csapat, amely a jövő pénteken rajtoló eindhoveni Eb-n szerepel majd.

A női válogatott 16 fős kerete:

kapusok: Magyari Alda (UVSE), Neszmély Boglárka (FTC)

mezőnyjátékosok: Faragó Kamilla (UVSE), Garda Krisztina (Dunaújváros), Horváth Brigitta (Dunaújváros), Keszthelyi Rita (CN Mataro), Kuna Szonja (FTC), Kurucz-Gurisatti Gréta (FTC), Leimeter Dóra (FTC), Mahieu Geraldine (Dunaújváros), Parkes Rebecca (Eger), Rybanska Natasa (UVSE), Szabó Nikolett (Dunaújváros), Szilágyi Dorottya (Eger), Tiba Panna (UVSE), Vályi Vanda (FTC)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.