Sport

A címvédő otthonában kapott ki a Vidux-Szegedi RSE

A címvédő otthonában kapott ki a Vidux-Szegedi RSE

2023. október 16., hétfő
A címvédő otthonában kapott ki a Vidux-Szegedi RSE

3:0-s Fino-Kaposvári sikkerel zárult a találkozó. A szegedi csapat hozzáállása és küzdőszelleme dicsérhető, egy pillanatra sem feltartott kézzel játszották a mérkőzést, sokszor bravúros pontokat is szereztek.

A hazaiakat sikerült többször is meglepni, a 3. szettben még 3-4 pontos előnyre is sikerült szert tenni a szegedi együttesnek. Elmondható, hogy nem könnyítette meg az ellenfél dolgát a Vidux-Szegedi RSE.

Azt kértem a fiúktól, hogy bátran, felszabadultan játszanak, megadva a kellő tiszteletet az ellenfélnek. Ezt mind a 3 játszmában visszakaptam, nagyon figyeltek arra, amit kértem. Bár a Kaposvár más szintet képvisel, mint mi, és azt gondolom, nekünk egyelőre nem őket kell megverni, a fiataloknak ez egy jó alkalom volt, hogy élesben, ilyen ellenfél ellen pályára léphessenek. Itt volt a lehetőség, hogy bizonyítsanak, jó értelemben szemtelenül játszottak, így maximálisan elégedett vagyok a látottakkal. Apró hibák természetesen voltak, bizonyos helyzetekben máshogy kellett volna dönteni, így akár több nyert pontunk is lehetett volna, de ettől függetlenül maximális dicséret illeti a fiúkat

nyilatkozta a találkozó után Berkes Zoltán szegedi vezetőedző.

Fino Kaposvár – Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25-17, 25-11, 25-17)
Férfi Extraliga, alapszakasz, 3. forduló, Kaposvár Aréna,  néző: 518. Vezette: Tillmann, Bibók.
Fino Kaposvár: Iván, Hubicska, Magyar, Bögöly, Novoselov, Baróti. Csere: Bozóki (liberó), Eördögh (liberó), Zarka, Kalmár, Laczó, Lescay. Vezetőedző: Slobodan Prakljacic, másodedző: Demeter András.

Vidux-Szegedi RSE: Bodnár, Honti, Sarnyai, Kiss G., Demcsák, Pozzobon. Csere: Borsi (liberó), Szepesi, Kukla, Fitor, Pintér. Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.