Sport

Konferencia Liga: telt ház lehet a Nagyerdei Stadionban

Konferencia Liga: telt ház lehet a Nagyerdei Stadionban

2023. augusztus 16., szerda
Konferencia Liga: telt ház lehet a Nagyerdei Stadionban

A legfrissebb adatok szerint már több mint 12 ezer jegy kelt el a csütörtökön 21 órakor kezdődő, Rapid Wien elleni UEFA Konferencia Liga visszavágóra. A találkozóra a bérletek nem érvényesek, a jegyek viszont még kaphatók, igaz, ha ilyen ütemben fogynak, már nem sokáig - írja a DVSC.hu.

A két együttes közül a Debrecen várhatja pozitív előjelekkel a visszavágót, hiszen a hajdúsági gárda a bajnokságban vasárnap - felforgatott összeállításban is - 1-0-ra legyőzte a Zalaegerszeget, így két meccs után százszázalékos az OTP Bank Ligában. A Rapid Wien ugyanakkor saját közönsége előtt 1-0-ra kikapott a Hartbergtől, és három fordulót követően négy ponttal csak hatodik az osztrák Bundesligában.

A 21 órakor kezdődő összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti. A párharc győztese a negyedik fordulóban az előző kiírásban döntős olasz Fiorentinával küzdhet majd meg a csoportkörös szereplésért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.