Sport

Bodó Richárd: a kommunikáció és a hangulat jó, remélem ez a mérkőzéseken is megmutatkozik

Bodó Richárd: a kommunikáció és a hangulat jó, remélem ez a mérkőzéseken is megmutatkozik

2023. augusztus 18., péntek
Bodó Richárd: a kommunikáció és a hangulat jó, remélem ez a mérkőzéseken is megmutatkozik

Nem lebecsülve a szlovéneket, érződött, hogy más szintet képviselnek, mint mi. A franciaországi torna két meccse sokkal inkább mutathat rá, hogy hol tartunk és milyen hibákat kell kijavítani. Ahogy néztem a naptárunkat, erős napok elé nézünk a következő héten is, de szükségünk van ezekre a kemény tréningekre, mert hamarosan futószalagon jönnek majd a fontos tétmérkőzések

foglalta össze Bodó Richárd mire is lehet számítani még a felkészülés során.

Szombaton 19:15-től játszik a szegedi csapat az EuroTournoi-on a Chambéry csapata ellen. Az ellenfél az előző szezonban negyedik helyen zárt a francia pontvadászatban.

A másik elődöntőben a szintén francia Nantes a norvég Elverummal találkozik. A két győztes a döntőben lesz érdekelt vasárnap 17 órától, míg a bronzmeccset 15 órától rendezik Sélestatban.

Tetszik, ahogy felépítette a szakmai stáb a felkészülésünket. Természetesen néhány szokásban még csiszolódnia kell egymáshoz a játékosoknak és az edzőknek, de a kommunikáció és a hangulat jó, remélem ez a mérkőzéseken is megmutatkozik

folytatta a szegediek válogatott balátlövője

A francia tornáról élőképes közvetítés nem lesz.

A Partizan elleni edzőmeccset a Pick Arénában bárki megtekintheti jövő csütörtökön 17 órától. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.