Sport

Kézilabda: győztesen távozott a lajosmizsei oroszlánbarlangból az Algyő

Kézilabda: győztesen távozott a lajosmizsei oroszlánbarlangból az Algyő

2016. november 27., vasárnap
Kézilabda: győztesen távozott a lajosmizsei oroszlánbarlangból az Algyő
fksealgyo

Az FKSE-Algyő mindkét csapata győztesen távozott a lajosmizsei oroszlánbarlangból. A junioroknak volt könnyebb dolguk, Engi Attila kimagasló játékkal és 16 góllal igazi vezér volt.

A felnőttek meccsén a vendégek mestere nagyon feltüzelte csapatát, ráadásul a helyi publikum is komoly nyomást helyezett az algyői kézilabdásokra. Dankó Ervin szokatlan módját választotta a felkészülésnek, a szerda estét ugyanis csapatépítésre használta, közös meccsnézéssel. Ennek az volt az oka, hogy az utóbbi időben nem érezte a padról a segítséget. A húzása bejött, a srácok újra tudtak egymásért küzdeni,

Kiss Olivér

is több segítséget kapott a társaitól, így ismét régi önmagát idézte. A meccs első félideje kiegyenlített volt, a fordulás után viszont volt egy négy nullás, majd egy három nullás sorozata az Algyőnek, ami el is döntötte a rangadót.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 10. forduló

Mizse KC-ContiTech FKSE-Algyő 23-27 (13-13)

Lajosmizse, vezette: Bacs, Bóna.

FKSE:

KISS O.- Béleczki 3, Raffai, Valaczkai 2, SIMON 10, Vadkerti 1, Velky 2. Csere: Gera (kapus) HERBERT 2, Gazsó 2, Teimel 3, Horváczki 2, Ambrus, Kocsis, Varga D., Tóth.

Edző:

Dankó Ervin

Kiállítások:

6 ill. 8 perc.

Hétméteresek:

3/2 ill. 2/0. Dankó Ervin:

"Rendkívül agresszív közeg fogadott bennünket, amely az első félidőben még sok hibára kényszerítette a fiúkat. A második játékrészre összeállt a védelem, és ami a legfontosabb, újra csapatként funkcionáltunk, aminek legalább annyira örültem, mint a győzelemnek. Gratulálok Höresznek, Aki a pálya számára szokatlan oldalán játszott-jól! Büszke vagyok a csapatomra!"

A juniorok mérkőzésén

Mizse KC-ContiTech FKSE-Algyő 20-27 (8-14)

Lajosmizse, vezette Garai, Takács

Az FKSE gólszerzői:

Engi 16, Varga I. 5, Szécsi 3, Kocsárdi, Petrás és Varga D. 1-1.

Edző:

Prislinger Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.