Sport

Tánc: szegedi aranyeső Sátoraljaújhelyen

Tánc: szegedi aranyeső Sátoraljaújhelyen

2015. június 3., szerda
Tánc: szegedi aranyeső Sátoraljaújhelyen
juhasz_gyakorlo_tancverseny

A múlt hétvégén rendezték Sátoraljaújhelyen a XI. Zemplén Országos Minősítő Társastánc Fesztivál és Koreográfus Versenyt, amelyen három arany minősítéssel végeztek az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, Napközi Otthonos Óvoda társastáncos növendékei.

Három csapat három korcsoportban indult

Nógrádiné Nóvé Zsuzsanna

Nívó-díjas társastánc mester és koreográfus vezetésével. A legnagyobbak középiskolás korosztályban mindkét koreográfiájukkal arany minősítést nyertek. A felsősök egy ezüst és egy arany minősítés után összesített arany minősítéssel zárták a versenyt. A legkisebbek első nem hazai versenyükön két arany minősítést hoztak el. Héttagú szakmai zsűri értékelte a produkciókat, a táncosok teljesítményét, a koreográfusok, táncpedagógusok munkáját. Értékelésükkel megkönnyítik a csapatok és a pedagógusok további szakmai tevékenységét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.