Sport

Mérföldkő a részvétel a Sportcsillagok Gálaestjén

Mérföldkő a részvétel a Sportcsillagok Gálaestjén

2014. november 24., hétfő
Mérföldkő a részvétel a Sportcsillagok Gálaestjén
leyrer_richard

A NOS Bajnokaira leadott sok szavazat bizonyítja majd azt, hogy az embereket érdeklik a nem olimpiai sportágak, szükség van rájuk, és helyük van az Év Sportolói díjátadáson - hangsúlyozta Leyrer Richárd, a MOB nem olimpiai sportágakért felelős alelnöke.

Hatalmas tömeget képvisel Magyarországon a nem olimpiai sportágak társadalma, hiszen 44 regisztrált sportágban közel 100 ezren végeznek rendszeres sporttevékenységet. Mégis, a támogatás szempontjából nincsenek a magyar sport élvonalában. A helyzeten akkor lehet változtatni, ha a nem olimpiai sportágak képesek megmutatni magukat a nyilvánosságnak. Ezen az úton mérföldkő, hogy a NOS Bajnokai idén először ott lehetnek a Sportcsillagok Gálaestjén. "Néhány versenyzőnk, mint például

Michelisz Norbert

páratlan eredményeivel és szurkolótáborával fel tudja magára hívni a figyelmet, de a legtöbb nem olimpia sportágnak ismertségre van szüksége, mert aki nincs benne a televízióban, a sajtóban, az kis túlzással nem is létezik" - vélekedett

Leyrer Richárd

. "Ezért is jelent rengeteget, erkölcsileg és egyes sportágak fennmaradását, fejlődését illetően is, hogy ott lehetünk a magyar sport legrangosabb évzáróján. A részvétel pedig egy egészen kiváló kezdeményezésnek köszönhető, amely a sportolanemzet.hu portál rendszerén keresztül valósul meg. Ennek révén mi magunk és az irántunk érdeklődők is sokan tudnak szavazni. Ráadásul voksaikkal a szavazók azt is kinyilvánítják, hogy ismernek és szeretnek bennünket, és voksukkal támogatnak abban, hogy ott a helyünk a legjobbak között a Sportcsillagok Gálaestjén" - tette hozzá a MOB nem olimpiai sportágakért felelős alelnöke. A Sportcsillagok Gálaestjét idén december 18-án rendezik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.