Sport

Karl Erik Böhn a decemberi vb-n ülhet újra a kispadra

Karl Erik Böhn a decemberi vb-n ülhet újra a kispadra

2013. május 14., kedd
Karl Erik Böhn a decemberi vb-n ülhet újra a kispadra
magyarnoikezilabdavalogatott_05_gs

A leukémiával kezelt Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya fokozatosan gyógyul, és a decemberi, szerbiai világbajnokságon térhet vissza a csapathoz Vetési Iván, a magyar szövetség elnöke szerint.

A Digisport Reggeli Start című műsorában kedden

Vetési

elmondta azt is, hogy a tavaly decemberben Eb-bronzérmes együttest a legjobb négy közé várják. "

Karl Erik Böhnt

meglátogattuk az oslói klinikán. Kedvezőek a fejlemények, nem találtak daganatos sejteket a vérében, a kemoterápia jól sikerült, még a gyengeségből kell felépülnie" - mondta az MKSZ elnöke. Jelezte, hogy Böhnt visszavárják a női válogatott élére. Hozzátette, szerencsés a helyzet, mivel a vb-ig nincs tétmeccs. Addig

Siti Bea

másodedző vezetésével megoldják a felkészülést. Vetési Iván kitért egy másik külföldi edzőre, a Győri Audi ETO KC-val szombaton Bajnokok Ligáját nyerő spanyol

Ambros Martínra

is, akit idővel szintén el tud képzelni kizárólag főállású, klubtól független szövetségi kapitánynak. Az április 27-én játszott MKB Veszprém-Kiel férfi BL-negyeddöntő visszavágója kapcsán hangsúlyozta: az MKSZ által felkért szakemberek 43 téves ítéletet számoltak össze, ebből 28 sújtotta a végül kieső magyar csapatot. Az erről szóló jelentést - amely, mint Vetési hangsúlyozta, nem fellebbezés - megküldték az európai szövetségnek, és választ várnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.