Sport

Háromgólos hátrányban a Szentes a LEN-kupában

Háromgólos hátrányban a Szentes a LEN-kupában

2012. március 1., csütörtök
Háromgólos hátrányban a Szentes a LEN-kupában

Három góllal kapott ki a Szentes női vízilabdacsapata a Len Kupa elődöntőjének első mérkőzésén az olasz Imperia vendégeként, szerda este.

A friss Európa-bajnokok mellett a magyar vb- és Eb-aranyérmes Stieber Mercedest is felvonultató itáliai alakulat már 11-5-re is vezetett, onnan zárkózott fel a magyar együttes. "Szoros meccset akartunk játszani az olaszokkal, olyan eredményt elérni, hogy maradjon sanszunk odahaza kiharcolni a döntőbe jutást – mondta el a helyszínről Zantleitner Krisztina, a Szentes vezetőedzője az MTI-nek. – Az elején elmentek a vendéglátók, aztán visszakapaszkodtunk egészen 11-8-ig, s még szorosabb is lehetett volna, ha nem rontunk egy büntetőt a hajrában. Így is bizakodom, úgy látom, megmaradt az esélyünk." A visszavágót egy hét múlva, szerdán, 18 órai kezdettel játsszák Szentesen.

Női vízilabda LEN-kupa, elődöntő, 1. mérkőzés:

Imperia – Hungerit-UniBauÉpszer-Szentesi VK 11-8

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.