Sport

Labdarúgás: komoly előnyt adott el Algyőn az IKV

Labdarúgás: komoly előnyt adott el Algyőn az IKV

2011. június 19., vasárnap
Labdarúgás: komoly előnyt adott el Algyőn az IKV

Hiába vezetett a szünetben még három góllal Algyőn az alsóvárosi együttes, a végén pontot sem sikerült szereznie.

Az alsóházi Algyő II. otthonában lépett pályára a megyei III. osztályú bajnokság 34., azaz utolsó fordulójában az IKV Alsóváros. Záró forduló ide vagy oda, a szegediek számára mégsem ez volt az utolsó fellépés ebben a pontvadászatban, hiszen a Deszk elleni, még a 12. fordulóból elmaradt derbit június 22-én (szerdán) talán a negyedik nekifutásra sikerül lejátszani. Ez jelentheti majd a 2010-11-es idény lezárását. Itt kell még megjegyezni: a 33. fordulóban Csengelére utaztak volna Kiss Ferenc tanítványai, a találkozó azonban elmaradt, hiszen a hazaiak – sportszerűtlenül – olyan kezdési időpontot jelöltek meg pünkösdhétfőn, mely munkahelyi elfoglaltságok miatt az alsóvárosiak számára vállalhatatlannak bizonyult. Döntés majd a zöld asztalnál. Vissza azonban inkább a zöld gyepre, hiszen a futballt mégiscsak ott érdemes játszani! Hiába szerzett az első félidőben jó helyzetkihasználásának köszönhetően tekintélyt parancsoló előnyt az Alsóváros az alsóházi Algyő II. vendégeként szombaton, mégsem sikerült a pontszerzés. A szünet után elsősorban támadásban nagy erőket felvonultató Algyő II. alig több mint öt perc alatt ki tudott egyenlíteni, illetve a középpályán nem volt lehetőség cserélni az erejükkel elkészült szegedi játékosokat, ami megpecsételte a látogatók sorsát, akik végül 4-3-ra maradtak alul. Változatos mérkőzésen a döntetlen igazságosabb eredmény lehetett volna. Az IKV Alsóváros 49 ponttal jelenleg a nyolcadik helyen tanyázik, de a Deszk elleni sikerrel a hetedik pozíció még elérhető.

A megyei III. osztály 34. fordulójában:

Algyő II. – IKV Alsóváros 4-3 (0-3)

Algyő, 50 néző, vezette: Barta (Kőhalmi).

Algyő II.:

Daróczi – Bogdán T., Horváth N., Balogh (Révész M. 70'), Tari, Nagy S., Kuti (Vízi 10'), Farkas Sz., Szabados, Major, Blesity.

Játékos-edző:

Kuti Ákos.

IKV Alsóváros:

Farkas I. (Bondár 60') – Takács P., Martonosi T., Kéri, Csúcs – Pipicz, Tóth G., Szentágotai, Szepesi – Farkas M. (Farkas K. 46'), Hüvös L.

Edző:

Kiss Ferenc.

Gólszerzők:

Farkas Sz. 2 (47', 51'), Major (50'),Vízi (63'), illetve Farkas M. 2 (10', 35'), Takács P. (25')

Sárga lap:

Balogh, Szabados, illetve Kéri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.