Sport

Vízilabda Euroliga – Öt góllal győzött a Szeged

Vízilabda Euroliga – Öt góllal győzött a Szeged

2010. október 8., péntek
Vízilabda Euroliga – Öt góllal győzött a Szeged

A Szeged férfi vízilabdacsapata magabiztos győzelemmel mutatkozott az Euroliga újvidéki selejtezőcsoportjában, ahol a pénteki nyitónapon 5 góllal verte a szerb vendéglátók együttesét.

Euroliga, 2. selejtezőkör, 1. játéknap:

Újvidék: Szeged-Beton VE - Vojvodina (szerb) 11-6 (4-2, 2-1, 3-2, 2-1)

Újvidék, 1000 néző. Vezette: Rodriguez (spanyol), Spiegel (német).

Szeged Beton:

Baksa – Molnár T. 3, Somogyi 3, Younger 2, Kiss Cs. 2, Vindisch 1, Komlósi. Csere: Török, Varga P., Busila, Juhász Zs., Kayes. Vezetőedző: Kásás Zoltán.

Gól – emberelőnyből:

9/3, ill. 11/7. Ötméteresből: –, ill. 2/2. a magyar góldobók: Somogyi, Molnár 3-3, Younger, Kiss Cs. 2-2, Vindisch 1 Az elején 1-0-ra, majd 2-1-re még a hazai gárda vezetett, a Szeged azonban remekül játékkal fordított, s már a félidőben nála volt az előny (6-3). A folytatásban sem lankadt Kásás Zoltán alakulatának harci kedve, s végül egyértelmű magyar siker született. A Tisza-partiak a remek kezdéssel máris nagy lépést tettek afelé, hogy bejussanak az EL legjobb 16 csapata közé. A kvartettekből az első kettő folytathatja a főtáblán.

korábban:

Berlin: Mladost Zagreb (horvát) - ZF-Eger 13-12 (2-2, 4-4, 3-2, 4-4)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.