Sport

Másodszor is Nagy Sportágválasztó Vásárhelyen

Másodszor is Nagy Sportágválasztó Vásárhelyen

2010. szeptember 14., kedd
Másodszor is Nagy Sportágválasztó Vásárhelyen

Hódmezővásárhelyen ez évben másodszor rendezik meg a Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI elnevezésű rendezvény. A vidéki városok közül egyedüliként május után ősszel is – szeptember 24-25-én - helyt ad az eseménynek Vásárhely a stadionban.

A pénteki szakmai napon az előre bejelentkezett óvodás, általános- és középiskolás gyerekeket várják a szervezők pedagógus kísérettel, azzal a változással, hogy 14 órától már mindenki számára nyitottak a kapuk, a szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé, családoké. A Nagy Sportágválasztón a tervek szerint közel 40 sportágat tehetnek próbára a jelenlévők. A sportágak ilyen egyedülállóan nagyszámú felhozatala, kipróbálási lehetősége reméljük azoknak is „étvágyat” csinál, akik eddig nem érdeklődtek a sport iránt, nem véletlenül hangoztatják a szervezők, hogy rendezvényük „sportvágygerjesztő” kíván lenni. A rendezvényen élsportolókkal, olimpikonokkal is találkozhatnak a látogatók, sőt együtt sportolásra is lehetőség nyílik a neves sportszemélyiségekkel. Az esemény fővédnöke

Lázár János

polgármester, országgyűlési képviselő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.