Sport

Biliárd: Habó Alex harmadik az ob-n

Biliárd: Habó Alex harmadik az ob-n

2010. szeptember 9., csütörtök
Biliárd: Habó Alex harmadik az ob-n

Elkezdődött az őszi versenyszezon a biliárd és darts sportban is. A Szegedi Biliárd SE biliárdosai az első hétvégén jól szerepeltek. A poolbiliárd 14/1-es ob-én Bezdán Attila a harmadik helyen végzett. Habó Alex és Neszt Tibor a kilencedik lett.

A Szegedi Biliárd SE fás csapata NB II-es bajnoki mérkőzésen idegenben 5:5-ös döntetlent ért el a Békéscsabai Cápák II. ellen. A csapat tagjai voltak:

Faragó László, Kószó Gábor, Fehér Zoltán, Tornai Domonkos, Petres Tamás

. A dartsozók ebben az évben mutatkoznak be és kezdenek a Magyar Bajnokságban. A Szegedi Biliárd SE megalakította darts szakosztályát, és ezzel újra bekapcsolódott Szeged a hazai dartséletbe. Csapatot indítanak a magyar bajnokság második osztályában, és helyszínt adnak a Darts Liga Kupa versenysorozathoz. Ennek első fordulóját rendezték meg.

Eredmények

Darts Liga Kupa, 1. forduló:

1. Fenesi Róbert (Penna Darts Klub Hódmezővásárhely), 2. Varsányi Miklós (Penna Darts Klub Hódmezővásárhely), 3. Németh Zoltán (Szeged), 5. Bata József (Szeged).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.