Politika

Menczer Tamás: Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa

Menczer Tamás: Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa

2024. április 6., szombat
Menczer Tamás: Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa

Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, és a baloldal háborúba vinné Magyarországot - mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

 

Menczer Tamás videójában arról beszélt, Magyar Péter "baloldali politikus, a dollárbaloldal új politikusa", "pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter, és pontosan ugyanazok támogatják, akik Márki-Zay Pétert támogatták".

Soha ne felejtsük el, hogy a baloldal lerombolná Magyarország békéjét és biztonságát, belevinnének minket a háborúba, beengednék a bevándorlókat és ránk szabadítanák a genderpropagandát is

- tette hozzá.

Menczer Tamás kiemelte: a helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor, "az ugyanis, amit ma a világban látunk, az háborús készülődés".

A háborúpártiak már készülnek a háborúra, és ebből a háborúból nagyon könnyen lehet világháború is

- jegyezte meg. Hozzátette: "a baloldal küldene fegyvereket és magyar katonákat a háborúba, ezt pontosan tudjuk, hiszen elmondták".

Belevinnének minket egy pusztító háborúba, mert a finanszírozóik ezt várják el

- fogalmazott.

Menczer Tamás kiemelte: "meg kell védenünk Magyarország békéjét és biztonságát, és erre csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP képes".

A videóban idézték Orbán Viktor miniszterelnököt, aki a Nemzeti Múzeum előtti március 15-ei ünnepségen arról beszélt, "vagyunk és leszünk, ez a mi diadalunk".

Menczer Tamás azt kérte, "küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akiknek valóban fontos Magyarország békéje és biztonsága", és hozzátette: 

ezért kell június 9-én a Fidesz-KDNP-re szavaznunk.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.