Politika

Ingerülten fogadta a bolgár-magyar mérkőzésről a kérdést Molnár Csaba

Ingerülten fogadta a bolgár-magyar mérkőzésről a kérdést Molnár Csaba

2023. november 16., csütörtök
Ingerülten fogadta a bolgár-magyar mérkőzésről a kérdést Molnár Csaba

Azt sokan tudják Dobrev Kláráról, hogy anyai ágon a kommunista Apró Antal unokája, az azonban kevésbé köztudott, hogy Dobrev Klára valójában Klara Petrova Dobreva néven látta meg a napvilágot, avagy bolgárul: Клара Петрова Добрева. Apja Petar Dobrev, aki sokak szerint a bolgár kommunista titkosszolgálat tisztje volt. Bohár Dániel a szófiai születésű politikusnak szerette volna feltenni a kérdést, azonban nem jelent meg az "árnyékkormányinfón", így Molnár Csabától és Kálmán Olgától kérdezte meg:

Dobrev Klára a csütörtöki Bulgágria-Magyarország válogatott mérkőzésen kinek fog szurkolni?

Kezdeti csend után heves indulatokat váltott ki a kérdés Molnár Csabából. Ezt követően Molnár Csaba azt állította, hogy az, hogy ki melyik országnak szurkol - adott esetben Magyarországnak-e - csak a Nemzeti Együttműködés Rendszerében azonosulási pont. 

Végül Kálmán Olga hozzátette, magánügy, hogy ki kinek drukkol.

Úgy tűnik a DK-ban az sem evidencia, hogy az ember Magyarországnak szurkol. Mindenesetre szerkesztőségünk sok sikert kíván a magyar labdarúgó-válogatottnak és reméljük, egy Dobrev Klára szülővárosában aratott győzelemmel kijut Magyarország az Európa-bajnokságra!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.