Politika

Karácsonyék tanácsadói Zuglóban is kaszálnak

Karácsonyék tanácsadói Zuglóban is kaszálnak

2023. október 13., péntek
Karácsonyék tanácsadói Zuglóban is kaszálnak

Karácsony Gergelyék egyik tanácsadó társasága üzemelteti az MSZP-s Horváth Csaba által vezetett zuglói önkormányzat közösségimédia-megjelenéseit - írja aMagyar Nemzet.

A lap korábban arról számolt be, hogy a baloldali elkötelezettségű Paradigma Intézethez köthető cég, a Mentat Consulting Kft. több mint hatmillió forintot zsebelhetett be a Budapest népszerűsítésére létrehozott fővárosi társaságtól, a Budapest Brand Nonprofit Zrt.-től. A Mentat Consulting Kft.-vel stratégiai (üzletviteli és egyéb vezetési) tanácsadói feladatok ellátására kötötték meg a szerződést a több millió forintnyi közpénz kifizetéséről.

A napokban kiderült az is, hogy a Tóth Csaba elemzőhöz, a Paradigma Intézet vezetőjéhez köthető Mentat Consulting vaskos megbízást kapott a korábban Karácsony Gergely által vezetett zuglói önkormányzattól is.

A jelenleg Horváth Csaba balliberális polgármester által irányított Zugló havi nettó 1,2 millió forintért bízta meg a Mentat Consulting Kft.-t azzal, hogy megteremtse az önkormányzat hangsúlyos képviseletét a közösségi médiumokban.

A Jaksity Kata, az ATV egykori híradósa vezette Zugló Információs és Médiacsoport Kft. a 219 millió forintos apanázsából vállalja havonta a Zuglói Lapok nyomtatott önkormányzati kiadvány elkészítését és terjesztését, a Zugló.hu oldal tartalommal való ellátását és a Zglmédia.hu oldal teljes körű üzemeltetését.

A lap beszámolója szerint Horváth Csaba polgármester három különböző adásba is bevásárolta magát havi nettó 953 ezer forintért a kerületi adófizetők pénzén.

A teljes cikk itt olvasható el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.