Politika

Az amerikaiak háborúpárti álláspont irányába vinnék Magyarországot

Az amerikaiak háborúpárti álláspont irányába vinnék Magyarországot

2023. augusztus 28., hétfő
Az amerikaiak háborúpárti álláspont irányába vinnék Magyarországot

Mint Kiszelly Zoltán politológus fogalmazott, a Joe Biden-féle amerikai vezetés egyfolytában azt hangoztatja, hogy a háborút Ukrajnának kell megnyernie, ez pedig az eddigieknél is több fegyver küldését jelenti.

David Pressman személyében igazi politikai aktivistát küldtek nagykövetnek Budapestre, akinek az a feladata, hogy Magyarországgal elfogadtassa az amerikai kormány álláspontját, a genderideológia és a háború kérdésében egyaránt

– mondta a politológus, aki ezt provokációnak nevezte.

Kifejtette, hogy azEgyesült Államok a jelenleg zajló világpolitikai átrendeződés nyertese kíván lenni, Kína „köszöni szépen, jól van”, és miközben a háborúval e két ország erősödik, Európa gyengül, ám erről csak Magyarországon szabad beszélni.

Emiatt törekszik Biden kormánya arra, hogy a „guruló dollárok” segítségével hatalomra juttassa azt a baloldalt, amelyet a magyar választók leszavaztak – tette hozzá.

Ugyanakkor látni kell, hogy Joe Biden elnöksége alatt az amerikai társadalom megosztottá vált, sokan csalódtak az elnökben, tekintettel arra, hogy a genderideológia köré szerveződő baloldal korlátozza a szabadságjogokat

– fogalmazott, hozzátéve, hogy az elmúlt héten Magyarországon Orbán Viktorral interjút készítő Tucker Carlson amerikai konzervatív véleményvezér épp ez ellen emelte fel a hangját.

Kiszelly Zoltán felhívta a figyelmet arra, hogy 

Amerikában is jelentősen nőtt az új, alternatív kommunikációs platformok népszerűsége, nézettsége, hiszen Carlson Donald Trump korábbi amerikai elnökkel a Twitteren közvetített beszélgetését mintegy 261 millió ember követte, míg a többi republikánus elnökjelölt televíziós vitáját ennek töredéke.

Hozzátette, Magyarország felkerült a politikai térképre azzal, hogy a patrióta amerikai szárnnyal működik együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.