Kultúra

Rendhagyó elővásárlási lehetőséget nyújtanak az Ezeregy éjszaka jövő évi előadására

Rendhagyó elővásárlási lehetőséget nyújtanak az Ezeregy éjszaka jövő évi előadására

2023. augusztus 21., hétfő
Rendhagyó elővásárlási lehetőséget nyújtanak az Ezeregy éjszaka jövő évi előadására

Óriási érdeklődés előzte meg Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István új world musicalje, az Ezeregy éjszaka ősbemutatóját: az előadás hat alkalmára már hetekkel korábban sem tudtak jegyet vásárolni az érdeklődők.

A hat teltházas előadás közönsége kitörő lelkesedéssel fogadta a nagyszabású musicalt, amelyet Bujdosó Nóra látványával, Madarász „Madár” János visual- és világítástervével, Juronics Tamás rendezésében, Trokán Nóra, Bányai Kelemen Barna, Márkus Luca, Tasnádi Bence, Bori Réka, Stohl András és Mészáros Máté főszereplésével

kizárólag a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri színpadán láthatnak az érdeklődők.

Azokra a leendő nézőkre való tekintettel, akik az idei évadban lemaradtak az előadásról, különleges lehetőséggel kedveskedik látogatóinak a Szegedi Szabadtéri Játékok. A 2024-es évad meghirdetését megelőzően elővásárlási opció is rendelkezésre áll majd. Azok a lelkes érdeklődők, akik szeptember 25-ig regisztrálnak ezen a hivatkozáson, később egy megadott email-címükre eljuttatott linken bejelentkezve elsőként, az általános jegyértékesítés kezdete előtt válthatják meg belépőiket az online vásárlási felületen. A regisztrációval rendelkező vásárlók emailben kapnak majd bővebb tájékoztatást a lehetőség és az előzetes jegyvásárlás részleteiről.

A különleges előadás ismertetője, teljes szereposztása megtalálható a Szabadtéri Játékok weboldalán, ahol hamarosan a jövő évi előadásnapokra is fény derül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.