Kultúra

JÁTÉK! Nyerjen jegyet a pénteki Hyppolitra!

JÁTÉK! Nyerjen jegyet a pénteki Hyppolitra!

2012. augusztus 7., kedd
JÁTÉK! Nyerjen jegyet a pénteki Hyppolitra!

Örökzöld favorittal érkezik az újszegedi ligetbe a Szabadkai Népszínház Magyar Társulata: a Hyppolit, a lakájt ezen a hétvégén nézhetik meg a felhőtlen szórakozásra vágyók. A színdarab péntek este 21 órától kezdődő előadására három darab páros belépőt sorsolunk ki, játsszon velünk!

A legendás film forgatókönyvén alapul a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának produkciója, a Hyppolit, a lakáj, melyet augusztus 10-én és 11-én láthatnak a nézők az Újszegedi PORT.hu Színpadon. A zenés vígjáték fergeteges humorral kerít könnyed szórakozást a romantikus ligeti estébe.

Eisemann Mihály

örökzöld dallamai csendülnek fel az előadásban, a címszerepben

Kovács Nemes Andort

láthatjuk, partnerei többek között

Csernik Árpád

és

Pesitz Mónika

lesznek, a rendezés pedig Szeged kedves színészének,

Megyeri Zoltánnak

munkája. A Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán augusztus 10-én és 11-én tekinthetjük meg a musicalt, mindkét napon 21 órától. A péntek este kezdődő előadásra három darab páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak alábbi kérdésünkre:

Ki játszotta Hyppolit szerepét az 1931-es nagy sikerű filmben?

A:

Csortos Gyula

B:

Kabos Gyula

C:

Gózon Gyula A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb augusztus 8. (szerda) éjfélig. Kérjük a levél tárgyához írja be: "Hyppolit". A nyerteseket csütörtök délelőtt folyamán e-mailben értesítjük.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.