Krimi

Megpróbálta megerőszakolni, majd egy vízelvezető árokba dobta a nőt

Megpróbálta megerőszakolni, majd egy vízelvezető árokba dobta a nőt

2023. február 13., hétfő
Megpróbálta megerőszakolni, majd egy vízelvezető árokba dobta a nőt

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a román férfivel szemben, aki tavaly év elején verte meg alkalmi ismerősét, majd miután megpróbálta megerőszakolni, egy vízelvezető árokba dobta a nőt –tájékoztatta lapunkat a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Saághy Flóra közölte, a vádirat szerint a vádlott és a sértett 2022. január 29. napján dél körül együtt italoztak Hódmezővásárhelyen egy kocsmában, ott ismerkedtek meg. A vádlott felajánlotta a nőnek, hogy folytassák nála, a közeli albérletében. A lakásban a férfi szexuális kapcsolatot kezdeményezett, amelyet a nő elutasított. Ezt követően a férfi több alkalommal ököllel arcon ütötte a sértettet, aki a bántalmazás hatására eszméletét vesztette.

A vádlott ezt kihasználva megpróbálta megerőszakolni sértettet, majd a félig meztelen nőt a téli hidegben az ingatlanhoz közeli forgalmas út melletti vízelvezető árokba dobta. Az életveszélyes állapotban levő sértettre egy arra közlekedő autós lett figyelmes, és az általa értesített mentők a nőt sürgősségi kezelésre kórházba szállították.

Az ügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és szexuális erőszak bűntettének kísérletével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban levő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.