Krimi

Leköpte és verte anyját, apját sem kímélte egy agresszív szegedi nő

Leköpte és verte anyját, apját sem kímélte egy agresszív szegedi nő

2021. január 6., szerda
Leköpte és verte anyját, apját sem kímélte egy agresszív szegedi nő

A vádirat szerint a vádlott egy ingatlanban lakott Szegeden a sértettekkel úgy, hogy ő a melléképületben, míg a szülei a főépületben éltek. A viszony közöttük már közel tíz év óta megromlott, a vádlott rendszeresen kezdeményezett vitát szüleivel, illetve több alkalommal fenyegette megöléssel őket, csöngetett be hozzájuk indokolatlanul.

Mindezeken túlmenően a vádlott tavaly szeptemberben minden előzmény nélkül vitát kezdeményezett édesanyjával, a sértett ruháit a szekrényből kidobálta, fejéhez gyertyatartót dobott, lámpával, laptoppal ütötte. A sértettnek ez alkalommal 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, de orvoshoz nem fordult.

Még ugyanebben a hónapban a vádlott az édesanyját egy vita közben leköpte, vele ok nélkül ordítozva becsmérelte őt, halálát kívánva és pofon ütve.

A vádlott által kezdeményezett folyamatos veszekedések során a nő az édesanyját idén februárban meg is rúgta, illetve a dulakodás során kezét megharapta, földre vitte. A sértett az elszenvedett 8 napon belül gyógyuló sérülések miatt ekkor sem fordult orvoshoz.

A vádlott tavaly ősszel az édesapját is több alkalommal meglökte, vele rendszeresen vitát kezdeményezett, ordibált.

A járási ügyészség a vádlottat könnyű testi sértéssel, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével vádolja.

A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.