Krimi

Betörtek egy szegedi étterembe, nem ússza meg a tolvaj

Betörtek egy szegedi étterembe, nem ússza meg a tolvaj

2021. január 11., hétfő
Betörtek egy szegedi étterembe, nem ússza meg a tolvaj

A megalapozott gyanú szerint a 21 éves feltételezett elkövető 2020. július 25-én hajnalban feszítette fel a belvárosban lévő vendéglátóegység bejárati ajtaját. Az épületben kutatást végzett, eközben a pénztárgépből kivett több ezer forintot, majd távozott. Az üzlet tulajdonosa csak pár órával később észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a járőrök egy napon belül a belvárosban elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi egy pár nappal korábban történt pénztárca eltulajdonítását is elismerte. Vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, a Szegedi Járásbíróság pedig 2020. július 28-án elrendelte letartóztatását.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.