Közlekedés

Ismét Ahsoka figyelmeztet a kerékpárúton veszélyesen elhelyezett oszlopokra

Ismét Ahsoka figyelmeztet a kerékpárúton veszélyesen elhelyezett oszlopokra

2023. augusztus 5., szombat
Ismét Ahsoka figyelmeztet a kerékpárúton veszélyesen elhelyezett oszlopokra

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt szegedi szervezete már február óta próbálja felhívni az oszlopok veszélyességére az önkormányzat figyelmét, válaszra nem méltatták őket, de sikerült részeredményeket elérni. A további problémás szakaszra Ahsoka Tano lézerkardjaival hívja fel ismét a figyelmet.

A Petőfi Sándor sugárút járdáján és kerékpárútján több oszlop is volt, amely mint fogalmaztak az MKKP Szeged oldalán, a

teljesen értelmetlen összevisszaságban kiszórt, sötét színük miatt este alig látható „mogyorótörő” oszlopok elég problémások."

A februári akciót követően hónapok teltek el az önkormányzat részéről cselekvés nélkül, ezért folytatták a terület figyelemfelhívó dekorálását, továbbá részletes megoldási javaslatot küldtek a városvezetés számára.

Június vége felé sikerült az önkormányzatnak belátnia, hogy balesetveszélyes az út kivitelezése, ezért több oszlopot is áthelyeztek, kivéve a legveszélyesebb oszloppárt.

Erre ismételten felhívták akkor a figyelmet, de mai napig sem sikerült arrább helyezni őket, ezért ismét ellátták fényvisszaverővel a két oszlopot.

Korábbi akciók, ahol a jedik sikerrel jártak:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.