Közélet

Szeged és a Homokhátság közéletéről indult podcast

Szeged és a Homokhátság közéletéről indult podcast

2023. október 19., csütörtök
Szeged és a Homokhátság közéletéről indult podcast

„Elindult az országgyűlési képviselői podcast sorozatom, amiben Szeged és a Homokhátság közéletéről, közügyeiről, történéseiről és jövőjéről beszélgetünk vendégeinkkel”-írta közösségi oldalán a kormánypárti országgyűlési képviselő. A sorozat első részében Bányai Gábor országgyűlési képviselő és kormánybiztos volt Mihálffy Béla vendége, velük beszélgetett lapunk felelős szerkesztője Kibédi Péter.

Mihálffy Béla rendszeresen jelentkező podcast sorozatban beszélget a Homokhátságot és Szegedet érintő kérdésekről

Mint azt lapunk is megírta, a Homokhátság vízvisszapótlása égetően fontos, mivel a terület elsivatagosodott, amivel veszélybe került a térség elsődleges megélhetési forrása a mezőgazdaság.

https://szegedma.hu/2023/10/ujabb-milliardokat-kapott-a-kormanytol-a-felsivatagga-lett-homokhatsag

A beszélgetésben a két politikus arról beszélgetett, hogy milyen beruházások szükségesek ahhoz, hogy a problémára hosszú távú megoldást találjanak. Mint azt elmondták, a terv szerint 2030-ig készülhet el a teljes beruházás, ami nem csak a mezőgazdaságban de többek között a hal és vadgazdálkodásban, vagy éppen a turisztikában is komoly változásokat hozhat.

Mihálffy Béla rendszeresen jelentkező podcast sorozatának adásait, így az első részt is két felületen, a Youtubon:

https://youtu.be/s4_SlICimh0

és a Spotify oldalon lehet meghallgatni:

https://open.spotify.com/episode/3Jrn4r9AdVBcEf0JFifcNj

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.