Közélet

Több helyen is tűzeset a hétvégén

Több helyen is tűzeset a hétvégén

2023. augusztus 28., hétfő
Több helyen is tűzeset a hétvégén

Szombaton reggel, Hódmezővásárhely-Batida közelében, a 4454 út 1-es kilométerszelvénye mellett húsz négyzetméteren égett a növényzet. A tűzesethez a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik rövid időn belül eloltották a lángokat.

Szombaton délelőtt Szegeden, a Teréz utcában egy nagyméretű fa ága lehasadt és a forgalmat veszélyeztette. Délután Szegeden, a Pápai utcában egy útra dőlt fa, a Szatymazi utcában egy lehasadt faág képezett forgalmi akadályt. A szegedi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel végezték el a műszaki mentéseket.  Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Apátfalván, a Dózsa György utcában egy hétszáz négyzetméter alapterületű nyitott-fedett mezőgazdasági tároló épület, és a benne lévő mezőgazdasági gépek, takarmány égett szombaton délután. A helyszínre érkező makói és hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók több vízsugárral végezték el az oltást.

Vasárnap délelőtt Szegeden, a Lövölde utca mögötti területen mintegy háromszáz négyzetméter területen égett a száraz fű. A szegedi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt eloltották a tüzet.

Kettőszáz négyzetméter területen égett a növényzet Szegeden, a Honfoglalás utca végénél vasárnap délután.  A helyszínre érkező szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. 

Szegeden, a Füge soron egy lakóépület klímaberendezése égett vasárnap délután.  A szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Vasárnap este Röszkén, a Fő utca végén mintegy kettőezer-ötszáz négyzetméter területen égett a növényzet. A tűzesethez a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat. 

Két gépkocsi ütközött össze Szegeden, a József Attila sugárúton vasárnap este. A szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Személyi sérülés nem történt. - írta a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelem Igazgatósága.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.