Közélet

Bizonyos termékekre mennyiségi korlátozást vezetett be a Lidl

Bizonyos termékekre mennyiségi korlátozást vezetett be a Lidl

2022. június 29., szerda
Bizonyos termékekre mennyiségi korlátozást vezetett be a Lidl

Olvasók keresték meg aTelexet azzal, hogy egyes termékekből nem tudták a tervezett mennyiséget beszerezni a Lidl-ben.

A lap ezzel kapcsolatban megkereste az üzletláncot, amely válaszában arról írt, hogy áruházaikban jellemzően az árstoppal érintett árucsoportok esetében vezettek be mennyiségi korlátozást. A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy az áruellátás folyamatosan biztosított legyen, ugyanakkor az utóbbi hónapokban az tapasztalható, hogy többszörös az érdeklődés az árstoppal érintetett termékek iránt, tették hozzá.

Bár sok esetben jelentősen nagyobb mennyiségű termék rendelkezésre állásáról gondoskodunk a megnövekedett kereslet okán van, hogy ez is kevésnek bizonyul.

Ezenfelül az ellátási láncban adódó problémák miatt egyes papírtermékekre (pl.: WC-papír, papír zsebkendő), valamint néhány konzervre (pl. őszibarack, csemegeuborka) vezettünk be mennyiségi korlátozást annak érdekében, hogy vásárlóinkat folyamatosan ki tudjuk szolgálni.” – írta válaszlevelében a Lidl.

(via: Telex)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.