Közélet

Nyolc ok, amiért a vízadagoló jó választás lehet

Nyolc ok, amiért a vízadagoló jó választás lehet

2016. szeptember 15., csütörtök
Nyolc ok, amiért a vízadagoló jó választás lehet
pohar_viz

A vízadagolók olyan eszközök, amelyek biztosítják a tiszta, friss víz korlátlan utánpótlását. A piacon vannak ballonos illetve hálózati vízadagolók. A vízadagoló a legjobb megoldás arra, hogy a környezetedben mindenki hozzájusson a tiszta, friss és jóízű vízhez a nap huszonnégy órájában.

És akkor jöjjön 8 ok, amiért a vízadagoló egy nagyszerű ötlet: Környezetbarát (még a ballonos típus is), hiszen nincsenek a hulladéklerakókba vándorló műanyag palackok. A vízadagolóval pénzt takaríthat meg, mert kevesebbet költ palackos vízre vagy cukros üdítőkre továbbá arra ösztönzi az embereket, hogy még több vizet igyanak, így hidratáltak ezáltal egészségesebbek legyenek. A vízadagolók higénikusak, hiszen az ezzel foglalkozó cégeknek számos előírást be kell tartaniuk Az irodai vízadagolók hozzájárulnak a produktivitás előmozdításához, mert kevésbé lesznek fáradtak a munkavállalók. Az automaták számos designnal kaphatók, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő darabot. Sokszor születnek jó ötletek az irodai vízadagolók környékén. A legtöbb hálózati vízadagoló rendelkezik szűrővel, amely eltávolítja a baktériumokat és más szennyező anyagokat a vízből. Ha szeretnél minél több vizet inni és rávenni a környezetedben lévőket is ugyanerre, gondold át, hogy őszi akciónk keretében beszerzel egyet.

Forrás:

www.living-water.co.uk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.