Közélet

Vasárnap indul a Petőfi TV az A38 hajóról

Vasárnap indul a Petőfi TV az A38 hajóról

2015. március 13., péntek
Vasárnap indul a Petőfi TV az A38 hajóról
televizio_tv_taviranyito_musor

Vasárnap indul az M2 20 óra utáni műsorsávjában a Petőfi TV, amely minden este élőben jelentkezik az újbudai A38 hajóról a Böngésző című ajánlóműsorral, illetve az Én vagyok itt című magazinnal. Az A38-on vasárnap a Kiscsillag ad koncertet.

A Petőfi TV új önálló csatornaként indul az M2 gyerekcsatorna esti műsorsávjában a Petőfi Rádió stílusával és nevével. A Petőfi TV célközönsége a 16 és 35 év közötti korosztály - közölte korábban a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-vel. A műsorsávot a Petőfi Rádió főszerkesztője,

Horváth Gergely

irányítja, az élő adás műsorvezetői között pedig az MTVA ismert arcai,

Tatár Csilla

,

Galán Angéla

és

Rátonyi Krisztina

mellett

Kerekes Péter

,

Fodor Imre

és

Jakab Márk

is szerepel. Az A38 hajóról naponta 20 órakor jelentkezik a Böngésző című egyórás élő ajánlóműsor, illetve hétfőtől szombatig 21 órától az Én vagyok itt című másfél órás kulturális magazinműsor, szintén élőben. A műsor szintén rendszeresen jelentkezik az Erzsébet téri Akvárium Klubból, valamint Budapest kulturális szempontból izgalmas helyszíneiről - szerepel az A38 pénteki közleményében. A Petőfi TV műsorán éjjelente folytatódik az A38 Hajó koncertsorozata: napi rendszerességgel lehet 50 perces koncert- és portréfilmeket látni a legjobb magyar együttesekről és előadókról, illetve külföldi produkciókról. Az A38 az Én vagyok itt című műsor egész ideje alatt nyitva áll mindenki számára, így aki a hajóra érkezik, azonnal a műsor része lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.